Новини

   Бултек Инженеринг ЕООД стои на водещо място на българския пазар  при оборудване на фирмите производители на алуминиева и ПВЦ дограма, ето защо държим да бъдем запознати с най-новите технологии и нашият екип често посещава международни изложения и събития. В отдел „Новини“ ще се запознаете с нашите  предстоящи участия или вече отминали такива. Освен за изложенията и събитията от които е част Бултек Инженеринг ЕООД, тук можете да се информирате и за нашите неустоими промоционални предложения.
News
Намери подходящите събития

За момента няма предстоящи новини

Архив от новини

ПРОМОЦИЯ
24-29 Септември 2018

ПРОМОЦИЯ

П Р О М О Ц И Я !!! В седмицата на „Международен технически панаир – Пловдив“, Бултек Инженеринг ЕООД предлага на вашето внимание страхотни намаления. Бултек Инженеринг ЕООД има богат асортимент от машини и инструменти за изработка на PVC и алуминиева дограма. За повече информация свържете се с нас на тел. 032/ 280 250; 0 700 16 270 или mail: office@bultech.bg Внимание! В промоцията участват всички налични продукти на фирмата и важи от 24.09.18 г. до 29.09.18 г.
Научи повече
Бултек Инженеринг ЕООД като част от KABAN ще бъде участник в ALUMINIUM World Trade Fair
09-11 Октомври 2018

Бултек Инженеринг ЕООД като част от KABAN ще бъде участник в ALUMINIUM World Trade Fair

Stockumer Kirchstraße 61, D-40474 Düsseldorf
Бултек Инженеринг ЕООД ще бъде участник ALUMINIUM World Trade Fair. Есенното изложение ще се проведе в рамките на 3 дни – от 09.10.18 до 11.10.18 г. в Дюселдорф, Германия. Като представител на KABAN за България, за пореден път Бултек Инженеринг ЕООД ще се включи в единственото по рода си световно изложение за Алуминий. Търговското изложение е водеща среща на производители, преработватели, доставчици на технологии, дизайнери и инженери от индустрията, която използва алуминий. Мащабното събитие се организира от Reed Exhibitions. По време на изложението млади иновативни компании ще демонстрират пълна гама от продукти включително и машини и съоръжения за преработка на полуготови и готови продукти за рециклиране. Над 1000 изложители ще представят своите продукти в световното изложение, като ще има от различни европейски страни, а също така и Северна Америка и Азия. Очакват се около 27 000 посетители от над 100 държави да присъстват на ALUMINUM World Trade Fair. Ако искате да бъдете част от мащабното световно събитие АLUMINUM все още имате възможност да закупите своите билети от тук. За повече информация за самото събитие можете да прочетете и на официалният сайт на ALUMINUM World Trade Fair – тук . А ако не успеете да участвате в изложението, ние ще ви информираме, за това следете нашият информационен поток и очаквайте подробности за участието ни.
Научи повече
Бултек Инженеринг ЕООД бе част от Световното изложение за Алуминий 2018
17-24 Октомври 2018

Бултек Инженеринг ЕООД бе част от Световното изложение за Алуминий 2018

Бултек Инженеринг ЕООД беше участник в Aluminium World Trade Fair 2018. Дванадесетото изложение се проведе в рамките на 3 дни – от 09.10.2018 до 11.10.2018 г., в Дюселдорф, Германия.

Като представител на KABAN за България, за пореден път Бултек Инженеринг ЕООД се включи в единственото по рода си световно изложение за Алуминий. Мащабното събитие е среща на производители, преработватели и доставчици на технологии , дизайнери и инженери от индустрията, използващи алуминий.

Aluminium 2018 събра над 1000 изложители, които представиха своите иновативни продукти и над 27 000 посетители от цял свят.

По време на събитието посетителите имаха възможност да се запознаят с богатият асортимент от машини, за производство на алуминиева дограма, на KABAN. Освен това, KABAN представи и най-новото попълнение от машини -  5 Осен обработващ център за алуминий ZC3050.

Следващото Световно изложение за Алуминий ще бъде след 2 години, и вече датите са известни. Домакин на събитието отново ще бъде Дюселдорф и ще се проведе от 6 до 8 октомври 2020 г.

 
Научи повече