Национален номер за поддръжка +359 700 16 270

Сервизни услуги

Бултек Инженеринг ЕООД е с над 10 годишен опит, водещ вносител на машини за производство на PVC и алуминиева дограма и машини за обработка на стъкла и стъклопакети. Освен вносител и продажба търговската ни дейност включва още монтаж и поддръжка на машините.
Бултек Инженеринг ЕООД залага изключително на компетентното и бързо сервизно обслужване и поддръжка. За целта, фирмата ни разполага с високо квалифицирани технически специалисти, възможност за своевременна намеса и складова база с резервни части и консумативи.  
При нужда разполагаме с мобилен екип, който осигурява компетентно и професионално обслужване, като по този начин облекчаваме и улесняваме работата на нашите клиенти.
 
Service

Докладвай за проблем

Съгласявам се данните ми да бъдат съхранени с цел последваща обработка на моето запитване.

Условия на сервизната дейност

Подаване на заявка за сервиз

При установяване на проблем на машина, не се колебайте да се свържете с нас и да подадете своята заявка. Описаният подробно проблем дава възможност за по-бърза реакция на нашите високо квалифицирани служители. 

Потвърждаване на заявката за сервиз

След изпращането на  сервизната заявка, служителите ни в най-кратък срок ще се свържат с вас, за потвържедение на получената заявка, а в последствие и  коментар на сервизната услуга.

Сервизна услуга

Осъществяването на сервизната услуга се реализира след предварителен разговор и информация за цена на услугата.